Websites

Iedereen wil tegenwoordig gevonden worden op het internet. Het medium is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en men verwacht eigenlijk ook dat een bedrijf of vereniging tegenwoordig op zijn minst een website heeft. Een bezoek aan een website is vaak de eerste kennismaking en het is dan ook belangrijk dat deze er goed uit ziet, actueel is en een passende uitstraling heeft. Een slordige, onoverzichtelijke site  kan bezoekers afschrikken en u kunt daardoor  klanten (en dus omzet) mislopen.

Het ontwerpen van een website start met een uitgebreide kennismaking. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk de wensen, kenmerken en doelstelling vast te stellen. Wat echter ook van belang is, is te bepalen wie uw site zullen bezoeken. Hoe oud zijn de bezoekers, wat denken ze te zullen vinden en hoelang en hoe vaak wilt u uw bezoekers ontvangen.  Kortom veel vragen waar wij u met een deskundig advies bij kunnen helpen.

De websites die wij bouwen zijn voorzien van een duidelijke navigatiestructuur, een overzichtelijke layout en desgewenst door u zelf achteraf te voorzien van nieuwe berichten en foto’s middels een content management systeem (CMS)
Wij kunnen voor u de domeinregistratie en hosting verzorgen en uiteraard zorg we er ook voor dat uw site gevonden wordt door zoekmachines.

Mocht u interesse hebben maak dan vrijblijvend een afspraak!